Adidas lanserar den första filmen i mästerskapsserien ”First Never Follows”

Adidas

Med endast 21 dagar kvar till sommarens EM-slutspel lanserar adidas idag den första delen i sin kommande filmserie ”First Never Follows”.

I huvudrollerna syns världsstjärnorna  Paul Pogba, Mesut Özil och Luis Suarez som alla manifesterar det unika driv som krävs för att vara nummer ett – både på och utanför planen.

Filmen skildrar dels den otroliga snabbhet, kontroll och styrka som spelarna uppvisar på planen, men också den stilsäkerhet och ”Swagger” de uppvisar utanför den – egenskaper som tillsammans har format ett mind-set och en övertygelse om att förstaplatsen är allt som gäller.

– Jag försöker alltid att vara en ledare genom att vara först med allt jag gör, både på och utanför planen. Det gäller allt från att vara den första som testar ett nytt trick, till att vara först med att visa upp en ny stil. Att vara först är det som inspirerar mig och driver mig till att skapa stunder som alla kommer ihåg, säger Paul Pogba.

I samband med dagens filmlansering visar man för första gången också upp adidas nya skokollektion, Mercury Pack. Kollektionen, som i filmen syns på Pogba, Suarez och Özils fötter, består av tre modeller – ACE 16+ PURECONTROL, X16+ PURECHAOS och MESSI 16+ PUREAGILITY. Mittfältsgeneralerna Pogba och Özil kommer båda att göra debut i sina ACE 16+ PURECONTROL under UEFA EURO 2016 TM medan Suarez kliver in på planen i sina X16+ PURECHAOS för första gången i samband med sommarens Copa America Centenatio där han fortsätter jakten på att bli den första Uruguayanen som gör 50 mål för sitt landslag.

X16+ PURECHAOS och nya X16+ PURECONTROL kommer att synas på planen för första gången i samband med finalen i UEFA Champions League som spelas den 28 maj. Den tredje och sista skon i Mercury Pack-kollektionen – MESSI 16+ PUREAGILITY – kommer att synas på planen för första gången när tidernas främsta spelare, Leo Messi, gör entré i sommarens Copa America Centenario.

_FW16_ACE_Ozil_PR_01

_FW16_Messi_PR_02

_FW16_X_Bale_PR_01

Mercury Pack kommer att finnas tillgänglig i butik från den 24 maj till ett pris av 2999kr och finns då att köpa på www.adidas.se samt hos utvalda återförsäljare.

 

Läsarkommentarer