Adidas Tango League – en ny arena för framtidens fotbollstalanger

Adidas

tango_W0A5639Fartfylld fotboll väntar på Skytteholms IP.

Att fotbollslandskapet är i konstant förändring är ett faktum som på senare år har tillåtit fotbollens inofficiella sammanhang att flytta fram sin position. Dagens spontanfotbollsscen har blivit en alternativ arena för talangfulla spelare som vill ha möjligheten att bli upptäckta utan att vara beroende av de traditionella föreningsbundna sammanhangen. För att bejaka detta har adidas under våren finkammat Stockholm i jakten på stadens främsta talanger och handplockat 70 stycken från sju olika orter. På måndag ställs de mot varandra i slutspelet av adidas Tango League för att, en gång för alla, bevisa vilken ort som fostrar stans bästa talanger.

Stockholmsupplagan av Tango League är del av ett större initiativ som även initierats i storstäder som London och Paris. Ambitionen är att skapa ett fotbolls-community bestående av respektive stads mest talangfulla spelare och ge dessa exklusiv tillgång till allt det som adidas har att tillgå i form av de absolut senaste produkterna och den bästa sportsliga expertisen

– Som värdens främsta sportföretag har vi som ambition att dela med oss av vår expertis och ge människor möjligheten att hela tiden bli bättre. Tango League är ett utmärk exempel på just det då vi tar vara på den fotbollskultur som tidigare levt på bakgårdarna och gjort den till en alternativ arena för framtidens talanger att utvecklas och synas på säger Ninos Icho, Brand Communications Manager på adidas.

De 70 handplockade talangerna representerar orterna Rinkeby, Flemingsberg, Djursholm, Fisksätra, Bredäng, Husby och Nacka. Efter att under våren ha spelat två kvalomgångar ställs lagen nu på måndag mot varandra i ett avgörande slutspel på Skytteholms IP. På plats väntas en riktig publikfest med fartfylld fotboll samt liveuppträdanden av bland annat artisterna Keya och Gee Dixon.

Detaljer gällande måndagens slutspel:
 
Plats: Skytteholms IP, C-plan
Tid: 15.00

 

Läsarkommentarer