DOMINERA MED NEMEZIZ

Adidas

nemeziz2Messis nya vapen.
adidas lanserar världsunik sko – Nemeziz. 

Under de senaste åren har adidas format och utvecklat ACE- och X-modellerna. Nu lanserar de en ny sko som skiljer från de andra. Nemeziz är framtidens sko som är designad för fotbollsvärldens skickligaste spelare.

Nemeziz är inspirerad av gamla ritualer och kamp inom både dans och sport. I många år har man lindat in och tejpat sina händer för ökad styrka – både mentalt och fysiskt. Nemeziz är uppbygd efter samma ritual. Den senaste skon från adidas består av ett band som lindats runt foten för optimal smidighet och känsla.

nemeziz1

Skorna kommer att bli Leo Messis nya verktyg för att fortsätta dominera på planen. Nemeziz innehåller också flera nyheter.

Agility-bandaget har en revolutionerande ”Torsiontapes-teknik” för att hålla foten låst i skon och ge ultimat passform. En krage håller fast ankeln samtidigt som den kan vara explosiv.

Torsionframe-yttersulan innehåller en ultralätt konstruktion och ”Torsionribs” för att ge ett dynamiskt frånskjut i steget. Det nya ”Agilityknit 2.0” ger också skon en mjuk bollbehandling och en lätt känsla.

Leo Messi kommer att bära Nemeziz för första gången i Copa del Rey-finalen lördag 27 maj. Roberto Firmino, Giacomo Bonaventura, Renato Sanches och Jesse Lingard är några andra stjärnor som kommer att använda adidas nya sko.

Nemeziz släpps idag och finns tillgängliga på adidas.com och i adidas-butiker.

FW17_Dust_Messi_BoxersAgility_PR_07

Läsarkommentarer