HAZARD PRESENTERAR NYA MERCURIAL

Nike

hazard_1Eden Hazard har spelat med Mercurial på fötterna under hela sin karriär.
Nike lanserar nu Mercurial Ultra Flyknit Vapor.

Ifjol gjorde han 16 mål i Premier League och såg till att Chelsea blev engelska mästare igen. Nu är Eden Hazard tillbaka på planen efter skada för att leda ”The Blues” mot nya framgångar. I samband med den efterlängtade comebacken kommer Hazard att spela med nya Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor. Under hela sin karriär har Hazard spelat i Mercurial-serien.

– Jag har haft Mercurial i 15 år och de har alltid varit bra. Det har aldrig funnits en färgställning som jag inte har gillat. Egentligen har jag inte haft så många dåliga ögonblick i karriären – bara bra minnen, säger Eden Hazard.

mercurial_3

Sedan ankelskadan tidigare i somras har Hazard jobbat oavbrutet för att ta igen förlorad tid.

– När du åker på en skada vill man alltid komma tillbaka så snabbt som möjligt. Det betyder att du måste jobba så hårt du kan för att komma i form igen. Jag är ett proffs och om jag behöver träna under semestern så gör jag det. Det är en del av jobbet och nu är jag tillbaka på planen igen.

Hazard minns första gången han såg den nya Mercurial-skon och han märke direkt att den lätta modellen skulle passa honom.

– Jag tänkte: ”Wow!”. De ser fantastiska ut och passar min spelstil perfekt. De här skorna är speciella. I år vill jag vinna många titlar och kanske även Ballon d’Or. Det hade varit fantastiskt.

mercurial_2

Efter mästarsäsongen har Hazard och hans medspelare i Chelsea fått ännu större förståelse för Antonio Contes taktiska drag och filosofier. I år kommer dessutom Chelsea att utmana de bästa lagen i Europa om Champions League-titeln.

– Vi vill alltid vinna stora saker med Chelsea. Så tänker man alltid i början av säsongen. Det är aldrig lätt och den här säsongen är inget undantag, men vi har skickliga spelare och en grym tränare. Vi är redo.

Eden Hazard kommer att vara den enda proffsspelaren i världen som bär Mercurial Ultra Flyknit Vapor. Utöver det finns skorna tillgängliga i 2 500 par i färgerna ”Tripple-black” och 1 500 par i ”Black/Metallic/Gold”. De limiterade upplagorna säljs på Nike.com och hos utvalda återförsäljare.

mercurial_1

Läsarkommentarer