Match #11 Premier League

Nyheter

veckans lag321-åringen sänkte rivalen, veteranen tystade tabloiderna och en 19-åring imponerade på Goodison Park.
Redaktionen har tagit ut omgångens lag i Premier League:

JulianSperoni
Julian Speroni (Crystal Palace)
Imponerade med flertalet betydelsefulla räddningar som gjorde att Crystal Palace höll nollan och bärgade tre viktiga poäng på King Power Stadium.

Ivanovic
Branislav Ivanovic (Chelsea)

Den serbiske högerbacken visar i match efter match att han är herren på täppan bland ligans ytterbackar. Matchvinnare mot Aston Villa med en riktig praktträff i bortre klyket.

Koyate
Cheikhou Koyate (West Ham)

Mittfältaren fick kliva in som provisorisk mittback för andra gången den här säsongen och skötte uppgiften med bravur. Målskytt mot ”Longball United” – bara en sådan sak.

skrtel
Martin Skrtel (Liverpool)

Den slovakiske mittbacken är en viktig beståndsdel i Liverpools numer solida försvar. I derbyt mot Everton visade Skrtel prov på egenskaper som närmast går att finna i en tegelvägg – 100-procentig i tacklingarna.

Dannyrose
Danny Rose (Tottenham)

Den Yorkshire-födde ytterbacken var ett ständigt hot för ”The Lilywhites” i rivalmötet på White Hart Lane med fart, inlägg och avslut från vänsterkanten. 23-åringens bästa insats i år.

RyanMason
Ryan Mason (Tottenham)

Arbetshästen på mitten jobbade frenetiskt mot Arsenal och var inte bara tongivande i ”grisjobbet”, utan var också behjälplig i anfallsspelet med ett stort antal passningar.

MarkNoble
Mark Noble (West Ham)

Intelligens och defensiv soliditet kryddat med ypperliga passningar. 27-åringen hade en av sina bästa dagar den här säsongen i mötet mot Manchester United på Boleyn Ground.

JordonIbe
Jordon Ibe (Liverpool)

Testades av Brendan Rodgers i slaget om Merseyside. 19-åringen var i sin andra Premier League-start derbyts höjdpunkt i en annars ganska tillknäppt tillställning. Oerhört nära på skriva in sig i målkolumnen efter en soloraid som avslutades med ett skott som till och med Roberto Carlos hade varit nöjd med.

DannyIngs
Danny Ings (Burnley)

Ett mål och en assist i ”ängagängsmötet” mot West Bromwich. Burnleys striker har nu gjort åtta mål i Premier League och Sean Dyche får nog skriva in ett antal nollor extra i 22-åringens avtal för att han ska stanna i Burnley till sommaren.

JermainDefoe
Jermain Defoe (Sunderland)

”Defoe är slut som fotbollsspelare!”… Bara att plocka fram fingret och hyscha rubrikmakarna hos de engelska tabloiderna. Defoe gjorde sitt andra PL-mål i den tredje starten för Sunderland i matchen mot Swansea – ett mål som innebar att den 32-årige veteranen nu gjort mål mot samtliga klubbar som tillhör årets upplaga av Premier League.

HarryKane
OMGÅNGENS SPELARE: Harry Kane (Tottenham)

Hetast i ligan för tillfället. Två nya mål och matchvinnare i sitt första derby mot ärkerivalen gör att Roy Hodgson har alla anledningar i världen att slänga sig på luren – om han inte redan har gjort det. Bäst i England med 22 mål (alla turneringar inräknat).

Läs gärna intervjun med Harry Kane som MATCH reporter Marcus Heed gjorde i höstas.

Foto Bildbyrån
Text Sebastian Laneby

Läsarkommentarer