NYTT NUMMER UTE NU!

Nyheter

MagazineMockup_no9Magasinet MATCH #1 2017

Supernumret är här och säsongen närmar sig för hundratusentals fotbollsspelare! Kolla in de senaste skomodellerna från adidas, Nike och Puma och läs om de hetaste nyheterna bland träningskläder och övrig utrustning.

Huvudtemat i Match #1 är Number 9. Vi har listat de nio bästa spelarna som helst befinner sig i straffområdet för att göra mål. Anfallarna med ”killer instinct” som är dödliga i boxen och som kan avgöra en match från ingenstans genom ett lurigt avslut från en omöjlig vinkel. Läs artiklar om Zlatan Ibrahimovic, Gonzalo Higuaín och Robert Lewandowski.

I det första numret för 2017 finns även en exklusiv intervju med John Guidetti. För Match berättade Sveriges anfallare bland annat om att han är uppskattad i hela Spanien och att han blöder för sitt lag.

Allsvenskan är glödhet. Inför seriestarten snackade vi med tre unga nyckelspelare från tre stora guldkandidater om jakten på Lennart Johanssons pokal. Läs intervjuer med Mattias Svanberg, Kristoffer Olsson och Linus Wahlqvist.

I damlandslaget väljer flera meriterade spelare att vända hem till allsvenskan. Samtidigt tar Sveriges nästa generation klivet ut i Europa. Match träffade Stina Blackstenius och Fridolina Rolfö under Algarve Cup där de berättade om genombrott och deras första tid i proffsvärlden.

Dessutom har Match besökt den okända talangfabriken i Manchester där Marcus Rashford tog sina första steg som fotbollsspelare. Ungdomsklubben Fletcher Moss Rangers har försett de brittiska proffsklubbarna med 82 spelare genom åren.

Futsal är en av Europas mest växande sporter och i SM-finalerna försvarade ett lag sitt guld medan ett annat vann sitt första på tredje försöket. Match #1 2017 avslutas med en sammanfattning av SFL 2016/17 och en framåtblick mot heta storstadsderbyn nästa säsong.

***

Hämta Magasinet MATCH i Stadiums fotbollsbutiker runt om i landet.

Trevlig läsning!

Läsarkommentarer