NYTT NUMMER UTE NU!

Nyheter

nytt nummer

Temat i MATCH #6 är Scoring Skills. Specialisterna som gör mål på sitt egna unika sätt. Vi valde ut fyra olika typer av målskytte med tio specialister inom varje område. Från Europas fem bästa ligor har vi tagit fram spelare som är specialister på straffar, frisparkar, boxspel och artisteri. Vi har träffat en av specialisterna som är en av Premier Leagues säkraste straffskyttar.

MATCH har även åkt till London och besökt Arsenal inför uppladdningen mot Anderlecht i Champions League. Vi snackade med klubbens spanske lagkapten och hörde managern erkänna att ”Invincibles” hotas av en stadsrival.

I det senaste magasinet kan du läsa om Svenska Guldskon. MATCH egna måskyttepris som har delats ut för åttonde året i rad till hela Sveriges skyttekung- och drottning. I år gick det till en succédansk i allsvenskan och till en exallsvensk i division 1. Prisutdelare var legendaren Ian Rush som gjorde 346 mål för Liverpool. I en intervju med MATCH  berättar anfallaren med den berömda mustaschen om sin karriär och vad som krävs för att bli en bra striker.

 

 

Läsarkommentarer