OCEAN STORM LYSER UPP LIGASTARTEN

Adidas

messi_2Den världsunika skon får ny färgställning.
Ocean Storm kommer att synas på de stora arenorna när de bästa ligorna startar igen.

I våras lanserade adidas en världsunik sko. Efter ACE och X-modellerna släpptes Nemeziz – framtidens sko som är designad för fotbollsvärldens skickligaste spelare.

Nemeziz är inspirerad av gamla ritualer och kamp inom både dans och sport. I många år har man lindat in och tejpat sina händer för ökad styrka – både mentalt och fysiskt. Nemeziz är uppbygd efter samma ritual. Den senaste skon från adidas består av ett band som lindats runt foten för optimal smidighet och känsla.

messi_1

Nu kommer Nemeziz-modellen i ny färgställning. Ocean Storm sticker ut i färgväg med med sina marinblå och turkosa toner. Skorna kommer bland annat att bäras av Leo Messi, Roberto Firmino och Julian Draxler.

Nemeziz Ocean Storm innehåller också flera nyheter. Agility-bandaget har en revolutionerande ”Torsiontapes-teknik” för att hålla foten låst i skon och ge ultimat passform. En krage håller fast ankeln samtidigt som den kan vara explosiv.

Torsionframe-yttersulan innehåller en ultralätt konstruktion och ”Torsionribs” för att ge ett dynamiskt frånskjut i steget. Det nya ”Agilityknit 2.0” ger också skon en mjuk bollbehandling och en lätt känsla.

Ocean Storm-färgerna finns också i ACE- och X-kollektionerna. Dessutom finns den marinblå och turkosa färgställningen tillgänglig som streetsko.

ocean_1

Läsarkommentarer