Paul Pogbas nya vapen

Adidas

adidas3Skapa din egen väg.
Nu lanserar adidas nya ACE PURECONTROL med Paul Pogba i spetsen.

Idag lanserar adidas en ny del Red Limit-kollektionen. Paul Pogba är ansiktet utåt när adidas introducerar nya ACE 17+ PURECONTROL via en film. Den senaste modellen kommer att finnas i flera olika områden – från gräsplanen till streetfotboll.

Filmen uppmanar unga spelare att fokusera på att skapa sin egen väg, istället för att försöka efterlikna sina idoler. En ung och kaxig berättarröst förklarar att han inte är intresserad av att imitera de största stjärnorna. Han vill bara bära deras skor så att han får möjligheten att bygga upp en egen karriär. Manchester Uniteds mittfältare Paul Pogba kommer att bära Red Limit ACE PURECONTROL.

Den nya skon är heltäckt av materialet Primeknit (som har förekommit på adidas tidigare modeller) för att förhindra slitage. ACE PURECONTROL är också skyddad av en tunn hinna för att ge bästa möjliga grepp. Skon saknar också snörning och är utformad som en strumpa för att ge både komfort och exceptionell bollkontroll.

Den senaste nyheten med skon är BOOST-teknologin. Funktionen ser till att ACE blir fartfylld via tusentals små skumbollar som ger mer energi och komfort till spelaren. Teknologin, som nu finns på fotbollsskorna, har sedan tidigare funnits bland adidas sprint- och löparskor.

Förutom den nya fotbollsskon finns den senaste kollektionen även som vanlig streetsko och som ”cage-sko” för teknisk fotboll på gatan. Streetskon är färgad i svart medan den andra designen påminner om fotbollsskon till utseendet.

Läsarkommentarer