MED BECKHAM OCH ZIDANE – PRECISION ÅTERVÄNDER

Adidas

becks_1På 2000-talet dominerade Beckham och Zidane med sina passningar.
Nu återlanserar adidas deras ikoniska skor – Predator Precision.

En ikon återvänder. För 15 år sedan kunde man se David Beckham och Zinedine Zidane dominera på de största arenorna med sin precision. Nu lanserar adidas en ny limiterad version av en de mest ikoniska fotbollskorna genom tiderna – Predator Precision. Skorna har återskapats med den senaste tekniken för dagens fotbollsspelare.

Predator är till för spelarna som vill slå de matchavgörande passningarna med både kraft och precision. De precisa inläggen eller finesserna som ger medspelarna en bra chans att göra mål.

zidane_1

Man har valt att behålla så mycket som möjligt när det gäller den nya Predator Precision. Den blåa färgen är densamma, precis som den röda plösen som präglade de flesta Predator-utgåvorna under början av 2000-talet. I övrigt är Predator, som först släpptes 2000, framtagen med de mest moderna teknikerna. Bland annat Premium K-lädret som levererar både prestation och ett klassiskt utseende.

Predator Precision är tillgänglig i limiterad upplaga på http://www.adidas.se/fotboll-limited_collection och hos utvalda återförsäljare från och med 8 september.

Läsarkommentarer