Pumas stora derbyvecka

Nyheter

aguero_1Stor derbyvecka i Premier League – då satsar Puma på derbyskor.
I de heta rivalmötena kommer Sergio Agüero och Olivier Giroud att bära specialdesignade skor.

Det börjar att närma sig slutspurt i Premier League och för de stora klubbarna handlar det om att säkra spel i Champions League nästa säsong. Under veckan spelas två derbyn som kan bli avgörande för hela toppskiktet: Manchester City mot Manchester United på torsdag och Tottenham–Arsenal på söndag.

Under derbyveckan lanserar Puma en ”Derby Fever-kollektion” som firar de episka matcherna mellan Englands största fotbollsfiender, vars rivalitet har pågått i över 100 år. För att representera de heta derbyna ska en toppspelare i London och Manchester bära specialdesignade derbyskor. Varje sko innehåller färgerna på spelarens klubb och grafiska element som passar ihop med spelarens individuella karriär och klubbens historia.

giroud_2

GIROUDS KANON

På torsdag spelas det 174:e Manchester-derbyt mellan City och United. Och i Premier League skiljer det bara en poäng mellan klubbarna. I detta rivalmötet kommer Sergio Agüero att spela i ett par egna evoSPEED Derby Fever-skor. Skorna är ljusblå och vita, precis som Manchester Citys hemmatröja och de grafiska elementen på skon är inspirerade av Manchesters stolta industrihistoria och arbetartradition.

I Manchesters ljusblåa del har Agüero alltid varit en pålitlig målskytt. Inför säsongen hade argentinaren gjort över 100 ligamål för City hittills har han smällt in 17 mål i Premier League, sju bakom Romelu Lukaku. Sergio Agüero är även en van United-dödare då han avgjort flera derbyn p både Etihad Stadium och Old Trafford.

aguero_2

På söndag är det dags att presentera nästa Puma-sko. Arsenals anfallare Olivier Giroud kommer att spela i ett par rödvita evoPOWER i North London-derbyt mot Tottenham. Detta kan vara klubbens sista chans att rädda säsongen och återuppta jakten mot topp4-platserna. På derbyskorna finns den berömda Arsenal-kanonen som bidragit till klubbens smeknamn ”The Gunners”.

giroud_1

Läsarkommentarer