Speed of Light – adidas nya kollektion

Adidas

Group-image
Ny säsong, tre nya skomodeller.
Med Speed of Light ger adidas de bästa förutsättningarna för att sticka ut på plan.

Adidas storsatsar inför 2016/17. En helt ny fotbollskollektion kallad ”Speed of Light” är speciellt framtagen inför den kommande säsongen. Den nya kollektionen är inspirerad av de färger som skapas när ljus reflekteras under ljushastighetsexperiment.

Modellerna som utgör Speed of Light är X16+ PURECHAOS, Ace 16+ PURECONTROL och MESSI 16+ PUREAGILITY. De finns tillgängliga i färgerna Solar Red, Solar Yellow och Shock Blue.
– Speed of Light-kollektionen är den mest dynamiska samlingen av skor som adidas någonsin har släppt och är framtagen för att få spelare att sticka ut och leda på planen. Med en kollektion som innehåller den snabbaste, den smidigaste och de mest innovativa skorna vi någonsin har skapat är jag säker på att våra skor kommer vara en central del i flera av de stora matcherna under kommande säsong, säger Sam Handy, Vice President of Design på adidas.

 X16+ PURECHAOS är gjord för att passa världens allra snabbaste spelare. Skon är adidas lättaste och mest aerodynamiska och är dessutom utrustad med en speciell och högteknologisk strumpa som täcker snörningen och ger en optimal passform. X16+ PURECHAOS kommer att bäras av spelare som Gareth Bale och Luis Suarez.

SPEED_OF_LIGHT_FW16_ACE_P0_Laceless

ACE 16+ PURECONTROL är världens första high performance-sko utan snörning och en av fotbollsvärldens mest innovativa skomodeller. De har tagits fram i färgen Solar Yellow och ovandelen (som är gjord i adidas Primeknit-material) har ett grepp som ger spelaren ökad bollkontroll. ACE 16+ PURECONTROL kommer att bäras av Paul Pogba och Ivan Rakitic.

first_never_follows_SPEED_OF_LIGHT_FW16_ACE_P0_Laceless_1

Den tredje modellen i kollektionen, MESSI 16+ PUREAGILITY, är inspirerad av en världens bästa spelare. Den blåa skon är utrustad med snörningssystemet ”Purecut” och en ”Sprintframe” som är gjorde för att ge stabilitet och grepp på lättast möjliga vis.

+H20371_FO_eCommerce_first_never_follows_SPEED_OF_LIGHT_FW16_ACE_P0_Laceless_Sp_LS_Ace_Detail_Sole_WithLogo_0000_+H20371-Messi

Speed of Light-kollektionen finns tillgänglig från och med den 12 juli och finns då att köpa på adidas.se samt hos utvalda återförsäljare. Priset på X16+ PURECHAOS, Ace 16+ PURECONTROL och MESSI 16+ PUREAGILITY är 2999kr.

Läsarkommentarer