STORKLUBBARNA SLÄPPER NYA TREDJESTÄLL

Nike

chelsea_kitChampions League är tillbaka igen.
Nu lanserar flera toppklubbar sina nya tredjeställ – med kamouflagedesign.

Champions League är tillbaka. Då passar flera storklubbar på att lansera sina nya tredjeställ, som kommer att användas i merparten av bortamatcherna i Europa den här säsongen.

För flera Nike-klubbar är årets tema kamouflage som speglar dagens relation mellan både fotboll och mode. Klubbarna som kommer att spela i kamouflage-mönstrade tredjeställ i Champions League är Chelsea, Barcelona, Manchester City, Tottenham och Roma.

Till skillnad från de andra klubbarna är Chelsea tillbaka i Champions League efter ett års frånvaro. Ifjol vann de Premier League under ledning av Antonio Conte. Nu satsar Londonklubben på att bärga sin första CL-titel sedan 2012. För fem år sedan besegrades Bayern München med 4–3 efter straffar. Senast (2015/16) åkte ”The Blues” ut i kvartsfinal mot Paris Saint-Germain.

Precis som i klubbarnas tidigare ställ för säsongen 2017/2018  är Nike AeroSwift med sin avancerade teknologi en självklarhet även för de nya bortatröjorna. Aeroswifts designprocess skapar en lätt produkt som underlättar och möjliggör prestation av högsta nivå. Kollektionen är 10% lättare och 25% torrare och snabbare än tidigare Nike kollektioner. Samtidigt består den av 50% mer stretch.

Flera av klubbarna kommer att använda sina nya tredjeställ redan ikväll eller imorgon. Bortaställen med kamouflage-design finns tillgängliga från och med idag på nike.com.

city_kit

barca_kit

spurs_kit

Läsarkommentarer