Tango League 2017 intar Stockholm

Adidas

tangoleagueTa chansen att förverkliga en fotbollsdröm.
Under adidas Tango League kan talanger med heta skills vinna skokontrakt och följa med på oförglömliga upplevelser.

Fotboll är mer än bara elva mot elva. Digitala plattformar som YouTube och Instagram har under de senaste åren bidragit till att visa upp olika människors unika talanger för fotbollsälskare runt om i världen. Detta har resulterat i upptäckten av flera nya världsstjärnor som gör sin egna fotbollsgrej.

Med Tango League ger adidas unga fotbollsspelare möjligheten att visa upp sin talang. Man kan upptäckas, belönas med upplevelser och få ta del av proffsens verklighet. Den 16-17 april arrangeras Tango League i Annexet i Stockholm.

Under två dagar kommer arenan att förvandlas till en plats där Sveriges vassaste talanger tävlar mot varandra med sina bästa skills. Tango League kommer också att ta tillbaka fotbollen till ursprungsplatsen där miljontals talanger lagt sin grund – gatan.

– Vår yttersta målsättning är att adidas, med hjälp av de resurser som finns att tillgå i form av produkter, specialister och fotbollskunnande, ska ge unga spelare en plattform för fortsatt utveckling och förverkligande av drömmar, säger Ninos Icho, Nordic Brand Communication manager för adidas fotboll.

Deltagare mellan åldrarna 16-25 år kan anmäla sitt lag till Tango League genom att registrera sig på adidas.se/tangoleague. Tolv lag kommer att ställas mot varandra i streetfotboll (4 mot 4) där segrarna får möjligheten att vinna exklusiva skokontrakt med adidas och platser till de nordiska och globala finalerna som spelas i slutet av maj.

På plats under turneringen har deltagarna chansen att få spela i de senaste produkterna från adidas, se liveuppträdanden från några Sveriges hetaste artister och uppleva show av högsta kvalitet på planen. Sista anmälningsdagen är den 12 april.


Tangoleague_1datum: 16-17 april.
tid: Båda dagarna mellan 15.00-20.00.
plats: Annexet Stockholm.
anmälanadidas.se/tangoleague

Läsarkommentarer