Visaro Signal – giftig och spektakulär

New Balance

msvlefgb_14Inspirerad av världens giftigaste djur.
Nya Visaro Signal Edition ska fånga publikens uppmärksamhet.

Be warned. New Balance släpper sin senaste fotbollssko – och precis som med de senaste nyheterna är den inspirerad av ett färgstarkt djur med unika egenskaper.

Visaro Signal Edition är inspirerad av pilgiftsgrodan – både när det gäller design och egenskaper. Pilgiftsgrodan är en av de mest giftigaste varelserna på jorden och dess utseende fungerar som en varning till alla rovdjur. Precis som grodan kommer Visaro-skon att fånga uppmärksamhet bland spelare och åskådare tack vare sitt kamouflagemönster i färgerna galaxysvart och ultraviolett.

Visaro har en överdel som ger exceptionell bolltouch och Super-Flex-sulan ger perfekt kontakt med underlaget. Tryckzoner runt vristen gör också att kontrollen ökar vid kreativa passningar och crossbollar.

Skon är utformad för skickliga playmakers. Spelare som skapar chanser när pressen är som störst. Bland spelarna som kommer att använda den senaste modellen från New Balance finns Aaron Ramsey (Arsenal) och Marouane Fellaini (Manchester United).

Visaro Signal Edition är en limiterad sko som kommer att säljas i en begränsad upplaga. Skorna släpps till försäljning 19 oktober.

visaro_le_product_instagram_1080x1080_threequarter

Läsarkommentarer