Christiano Ronaldo är en av världens bästa fotbollsspelare, men är han snyggast? Det tar vi reda på nu. I den här artikeln listar vi världens snyggaste herrfotbollsspelare.

 

#6. Asmir Begovic (Chelsea | Bosnien)

Den långe och stilige Chelsea-keepern Asmir Begovic är en mycket uppskattad spelare, inte minst hos damerna. Han arbetar som handmodell på fritiden, och talar dessutom fyra språk: Engelska, Franska, Bosniska och Tyska.

 

#5. Yaya Toure (Manchester City | Elfenbenskusten)

Yaya Toure är kapten för landslaget. Han är även synnerligen muskulös, och utstrålar energi, både utanför och innanför planen. Toure beskrivs dessutom som både ödmjuk och generös, då han driver ett antal välgörenhetsprojekt i Västafrika.

 

#4. Claudio Marchisio (Juventus FC | Italien)

Somliga hävdar att italienare är traditionellt snygga, och det ryktet stämmer väl in på Juventus-stjärnan Claudio Marchisio. När Claudio inte spelar fotboll är han är modell för Hugo Boss, där han glatt visar upp sitt helskägg och blåa ögon.

 

#3. Neymar (Paris SG | Brasilien)

Neymar gjorde entré under VM-slutspelet år 2010, och var redan då en stor hit hos damerna. Under åren som gått har han byggt upp sig rejält, och växlat frisyr ett flertal gånger.

 

#2. David Beckham (Karriär avslutad | England)

David Beckham beskrivs som en av världens snyggaste fotbollsspelare, trots att han snart är 43 år gammal. Han arbetar fortfarande som modell, och säljer alltifrån David Beckham-märkta kalsonger till parfymer.

 

#1. Christiano Ronaldo (Real Madrid | Portugal)

Christiano Ronaldo är lång, vältränad och synnerligen duktig på att spela fotboll. Han är känd för att träna kopiöst, vecka efter vecka, och det är förmodligen därför han placerat sig som etta i världens snyggaste fotbollsspelare-listan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *